Лечебният код при проблеми с родителите

И родителите ни както всичко, което възприемаме в този свят, са само проекция на нашите ограничени модели, с които сме се родили или придобили в течение на живота. Така може да забележите, че когато моделите ви за света се сменят или променят с времето, се променя и вашето отношение и възприемане на родителите. За мен това доказва, че ние сме главните режисьорите на нашия филм за света и хората и винаги можем да пренапишем сценария така както ни харесва повече.

С други думи, когато твърдим или мислим, че нашите майка и баща са такива, каквито са, че са правили това или онова с нас, ние просто представяме една история или филм на нещата, каквато самите ние сме успели да видим и да възприемем за истина през нашия собствен обектив. Така например, ако днес виждаме майка си като зла вещица, понеже сме си сложили обектив, които пречупва образа на майката така, че тя да изглежда като зла вещица, то утре нищо не ни пречи да видим майка си като приказна фея, тъй като сме избрали да сложим друг вид обектив. (more…)

Лечебен код – утвърждения за чакрите

В тази статия ще се спра на някои полезни утвърждения, които се отнасят към повечето човешки проблеми. Според книгата Лечебния код всички проблеми и травми са заключени в клетъчната ни памет и се активират/появяват отново и отново, за да напомнят за себе си и бъдат освободени. Тъй като авторите са християни, които не вярват в прераждането, никъде не споменават, че тази клетъчна памет всъщност се събира в продължение на много прераждания Затова човек може да има неоснователни фобии от остри предмети, вода, публични места и т.н., които да се коренят в минал живот (те най-често имат връзка със смъртта му).

Няма значение, дали можем да си спомним свои минали животи и начина, по който те са завършили, по-съществено е да се освободим тук и сега от негативната информация на клетъчно ниво, която по закона на Еволюцията и Любовта ще се проявява в настоящия ни живот до пълното й освобождение и трансформиране.

Негативната клетъчна памет може да се корени и в родословното ни дърво, тоест ние да проявяваме страховете, драмите и травмите на наши родители, прародители, които не са били изживени и излекувани от времето. (Конкретно с излекуването на тези родословни травми се занимават Семейните констелации).

Накратко чрез Лечебния код се освобождава негативна информация от настоящия ни живот,  минали животи и животите на наши прароднини. Разбира се, работейки с Лечебния код или с коя да е система за клетъчна трансформация ние дори без да знаем изчистваме общата карма на човечеството.

И така целта е всички ние да се чувстваме по-леки, по-здрави, по-обичани, по-окрилени и щастливи тук и сега. (more…)

Лечебен код – утвърждения за дълбока трансформация (част I)

Според мен Лечебният код е най-силната, най-бързата и най-лесната техника за изцеление. Казвам го след 15 годишно изследване на всевъзможни методи за трансформация, които не постигнаха такъв дълбок и бърз ефект.

Лечебният код е много лесен метод, но съм забелязала, че повечето хора не достигат до същността му и не могат да го използват в пълна степен.  Една от причините е, че в книгата “Лечебният код” на д-р Лойд и д-р Джонсън липсва информация как да създадем сами трансформиращи утвърждения за конкретни проблеми!*

От тази публикация ще научите как да изпълнявате лесно и правилно Лечебния код с подходящите за вашия случай позитивни утвърждения. (more…)

Езотерична коледна украса

Става много лесно, ако сте тренирали предварително с хартиени снежинки и коледни звезди.

Самото им измисляне и творене може да се превърне в медитация, която няма как да не ви отвори чакрите 🙂

Ако някъде нещата се закучат и не ви се получава добре някоя чакра, внимание, тя има нужда от зареждане и колкото повече се взирате в цвета на хартията, толкова по-добре за вас!

 

 

Техника за Емоционално Освобождаване

Техниката за Емоционално Освобождаване (ТЕО) е вид акупунктура за лечение на отрицателни емоции, при която се стимулират определени меридианни точки като се потупкват с върховете на пръстите.

В основата й стои идеята, че негативните емоционални състояния се дължат на блокажи в енергийната структура на човешкото тяло, която на практика е изградена от енергийни меридиани. (more…)

Техника за хармонизиране на енергийните центрове

Този пост е предназначен за всички онези, които биха искали да:
•    балансират енергийните си центрове (чакри),
•    се освободят от болките и тежестта в гръбначния си стълб,
•    излекуват заболял орган,
•    увеличат жизнеспособността си, която намалява особено пролетно време,
•    или просто да се почувстват по-добре през топлия, слънчев следобед.

(more…)

Здраве, щастие и богатство – или как да се настроим на тяхната честота

Преди време, както си пътувах в любимия градски транспорт и се чудех как да изкарам някои лев за живота, за който мечтая, ми хрумна, че мога просто да се настроя на неговата честота.

В главата ми изкристализира веднага следното най-обикновено на пръв поглед изречение:

Настройвам се на честотата на здравето, щастието и богатството.

(more…)

За несигурността на емоциите

“Наистина ние никога не мислим за това какво сме, а каквото и да мислим си е чиста заблуда. Някога живеех с един професор от университета. Един ден дойде много разстроен и аз го попитах какво е станало. Той каза: “Тресе ме.” Четях нещо и му казах: “Отиди да спиш. Вземи това одеало и почивай.”

Той отиде и си легна, но след няколко минути ми каза: “Не, не ме тресе, а съм ядосан. Един човек ме обиди и много ме е яд на него.”

(more…)

Усещане за Земя

Ето една приятна техника за връщане към Земята и нейната нежна стабилност.
Предназначена е за всички, които:

  • са твърде често в облаците
  • често се препъват и губят почва под краката си
  • все не могат да си завържат достатъчно добре връзките на обувките, че да не се отвържат веднага
  • болят ги ходилата, колянните стави и всички останали възможни части в долната половина на тялото
  • и не на последно място – имат миризливи крака

(more…)

Продължение на сутрата (за любовта)

“Погледни с любов някакъв предмет”… Какво трябва да направи човек? Когато гледаш с любов какво трябва да правиш. Първото нещо: забрави себе си. Забрави себе си изцяло. Гледай някое цвете и забрави себе си изцяло. Нека остане само цветето. Ти си изчезнал напълно. Почувствай цветето и една голяма любов ще се лее от твоето съзнание към цветето. И нека съзнанието се изпълни с една единствена мисъл – как да помогнеш на това цвете да разцъфти още повече, да стане по-красиво, да стане по-щастливо. Какво можеш да направиш?

(more…)