Лечебен код – утвърждения за дълбока трансформация (част I)

Според мен Лечебният код е най-силната, най-бързата и най-лесната техника за изцеление. Казвам го след 15 годишно изследване на всевъзможни методи за трансформация, които не постигнаха такъв дълбок и бърз ефект.

Лечебният код е много лесен метод, но съм забелязала, че повечето хора не достигат до същността му и не могат да го използват в пълна степен.  Една от причините е, че в книгата “Лечебният код” на д-р Лойд и д-р Джонсън липсва информация как да създадем сами трансформиращи утвърждения за конкретни проблеми!*

От тази публикация ще научите как да изпълнявате лесно и правилно Лечебния код с подходящите за вашия случай позитивни утвърждения. (more…)

Страната “Няма-я” (част I)

Следва приказка, която се роди в един от безкрайните следобеди на “неприспиване” на децата от Горската градина. Посвещавам я на Алекс. 

Живели някога цар и царица в красивата страна „Няма-я“. Те били млади и добри по сърце и си живеели щастливо без да им лиспва нищо. Един ден обаче царят случайно прочел в дебелата книга на своя любим съветник една кратка и ясна информация.

А именно, че истинските царе и царици трябвало да имат многобройни поданици, за които да мислят и да се грижат! И понеже в тяхната страна надлъж и нашир имало само екзотични плодни дръвчета и високи палми и пъстроцветни папагали, разхождащи се по широки дъги, и нито един поданик!, царят посърнал.

И така той извикал своя Съветник, за да го попита защо никога не му е споменавал такъв важен факт. Съветникът, който всъщност бил велик магьосник, хванал царя под ръка, въздъхнал дълбоко и двамата се заразхождали из лабиринт от благоуханни цветя и плодни дръвчета. (more…)