Лечебен код – утвърждения за чакрите

В тази статия ще се спра на някои полезни утвърждения, които се отнасят към повечето човешки проблеми. Според книгата Лечебния код всички проблеми и травми са заключени в клетъчната ни памет и се активират/появяват отново и отново, за да напомнят за себе си и бъдат освободени. Тъй като авторите са християни, които не вярват в прераждането, никъде не споменават, че тази клетъчна памет всъщност се събира в продължение на много прераждания Затова човек може да има неоснователни фобии от остри предмети, вода, публични места и т.н., които да се коренят в минал живот (те най-често имат връзка със смъртта му).

Няма значение, дали можем да си спомним свои минали животи и начина, по който те са завършили, по-съществено е да се освободим тук и сега от негативната информация на клетъчно ниво, която по закона на Еволюцията и Любовта ще се проявява в настоящия ни живот до пълното й освобождение и трансформиране.

Негативната клетъчна памет може да се корени и в родословното ни дърво, тоест ние да проявяваме страховете, драмите и травмите на наши родители, прародители, които не са били изживени и излекувани от времето. (Конкретно с излекуването на тези родословни травми се занимават Семейните констелации).

Накратко чрез Лечебния код се освобождава негативна информация от настоящия ни живот,  минали животи и животите на наши прароднини. Разбира се, работейки с Лечебния код или с коя да е система за клетъчна трансформация ние дори без да знаем изчистваме общата карма на човечеството.

И така целта е всички ние да се чувстваме по-леки, по-здрави, по-обичани, по-окрилени и щастливи тук и сега. (more…)