Здраве, щастие и богатство – или как да се настроим на тяхната честота

Преди време, както си пътувах в любимия градски транспорт и се чудех как да изкарам някои лев за живота, за който мечтая, ми хрумна, че мога просто да се настроя на неговата честота.

В главата ми изкристализира веднага следното най-обикновено на пръв поглед изречение:

Настройвам се на честотата на здравето, щастието и богатството.

След като си го повторих уверено няколко пъти на ум светът ми, като че ли, започна да се променя.

Гърбът ми от само себе си започна да се изправя, главата ми смени клюмналото си положение и се загледах  с детско любопитство наоколо. Усетих бързо надигаща се радост, увереност и сила.
Може да е било съвпадение, но след като през целия ден това усещане не ме напусна, получих изненадващо предложение за превод на книга.

Просто се настройте и светът ще ви отговори със същото.

Ако това не ви е било достатъчно, ето едно чудесно видео за премахване на някои ненужни мисли, които ни спират да живеем в здраве, радост и богатство. Нека спокойно оставим вселената сама да се погрижи за нас. Тя чака само да повярваме, че е възможно.

Техниката, използвана във видеото, е известна като Техника за Емоционално Освобождаване (Emotional Freedom Technique). Тя е базирана на учението за меридианите в човешкото тяло. Потупването на определени точки, разположени по централните меридиани, активира енергийният поток в тях. Това спомага по-дълбокото възприемане на произнесените думи и фрази и по-лесната трансформация на съзнанието.

Повече за техниката тук.

Leave a Comment